Pozvano predavanje – TIS Grupa

 

Jedan od partnera u izradi novog studijskog programa Elektroničko poslovanje i programsko inženjerstvo zagrebačko je poduzeće Tis grupa d.o.o. Suradnja je ostvarena kroz konzultacije o ishodima učenja i potrebnim znanjima na studijskom programu, tako da studij bude prilagođen potrebama tržišta rada i najnovijim informatičkim tehnologijama.

Stručnjak iz Tis grupe, g. Vjekoslav Martinčić svojim idejama i napucima pomogao je u izradi studija. Brucoći Veleučilišta u Požegi imali su 6. prosinca 2021. godine prilike poslušati njegovo vrlo zanimljivo predavanje o stanju informatike danas, mogućnostima zaposlenja u IT sektoru, projektima koje se provode u Tis grupi, kao i cjelokupnom stanju u sektoru.

Poseban naglasak predavanja dan je kroz pojašnjenje utjecaja informatike i tehnoloških rješenja u bankarskom sektoru, gdje Tis grupa ima poseban fokus djelovanja.

Veselimo se i budućoj suradnji, te brojnim planiram predavanjima u kojima će studenti već od drugog semestra primiti konkretnija znanja iz područja informatike.

 Više o partneru na projektu:

 

Home | TIS Grupa

TIS grupa pravi lider za poslovna rješenja u zahtjevnom financijskom sektoru – Večernji.hr (vecernji.hr)

Share This